Jongerenwerkers

Matheus Sales de Moura

Pitstop zou niet kunnen draaien zonder de inzet van de jongerenwerkers. Als eerste onze jongerenwerker en teamleider Matheus Sales de Moura.

Matheus Sales de Moura, die naam is me 31 jaar terug gegeven in Brazilië. Op mijn 10e kwam ik naar Nederland en veel vriendjes noemden me Mattie.
Ik kom uit Nijmegen en werk voor Youth for Christ The Mall in Gorinchem.
Daar voer ik het jongerenwerk uit samen met een team van gedreven christenen in opdracht van de gemeente. Ik draai jongereninlopen, doe veel straatwerk, coördineer onze muziekstudio en doe een aantal andere toffe projecten.

Daarnaast ben ik altijd actief geweest als muzikant. Ik maak rapmuziek en treed nog steeds regelmatig op. Twee keer per jaar doe ik een tour in Nederland op middelbare scholen waar ik het Paas -of Kerstverhaal vertel door middel van muziek. Heel gaaf is dat! Benieuwd naar mijn muziek? Kijk op www.zevenzegels.nl

Mijn hart klopt voor jongeren, daarom zoek ik ze op, op straat, op school, in de kerk. Ik gun het ze dat ze op een positieve manier groeien en ooit zullen reageren op de liefde van God.

Nu kom ik naar Eindhoven! Wow! De Lichtstad. Dat is wat me ook altijd heeft aangetrokken aan Eindhoven. Een stad waar licht straalt. Ik hoop daaraan te mogen bijdragen.

Ik droom ervan dat Pitstop bekend staat als een plek waar mensen groeien. Specifiek jongeren natuurlijk, dat ze hun talenten ontdekken en ontwikkelen, dat ze beseffen dat ze waardevol zijn en dat de maatschappij
op hen wacht. Waar vrijwilligers groeien en toegerust worden om zichzelf in te zetten voor jongeren. Waar stagiairs hun certificaten halen en waar we allemaal dichterbij onze bestemming komen.

Matheus ontmoet je graag bij Pitstop om eens verder te praten, stuur een mailtje naar Matheus @ Pitstop.nl