Vacatures op een rij

We zoeken altijd enthousiaste medewerk(st)ers, jong en oud die op vrijwillige basis Pitstop ondersteunen in het bereiken van jongeren. Hier vindt je de meeste openstaande vacatures voor vrijwilligers. Wil je wat doen, maar kun je nog niet goed een keus maken, neem contact met ons op, dan zoeken we samen iets dat bij jou past!
Voor informatie en aanmelden stuur een mailtje naar info@pitstop.nl!

Algemeen bestuurslid - Urgent!

We zoeken dringend een extra bestuurslid! Iemand die zich, op de achtergrond, wil inzetten voor Pitstop. Je werkt samen met de andere 2 bestuursleden.
Als bestuurslid ondersteunt je de ambitie en doelstellingen van Pitstop.
  • Je wil medeverantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in het jongerencentrum;
  • je zorgt voor een goede positionering van het jongerencentrum bij externe partijen (gemeente, provincie, kerken, YfC, andere jongerencentra etc.);
  • je werkt samen als bestuur, met het managementteam en de jongerenwerkers van Pitstop de hoofdlijnen van de plannen uit;
  • Neem voor meer informatie en interesse contact op!

Medewerker Chillcafé

Het Chillcafé is op woensdagmiddag (14.00-17.00) en vrijdagmiddag (14.00- 17.00). Lekker met jongeren bezig zijn, een luisterend oor bieden of achter de bar werken. Je doet ervaring op binnen het jongerenwerk en wordt begeleid door een professional. Iets voor jou?

Schoonmaker

Het gebouw wordt intensief gebruikt. Dus moet er ook goed schoongemaakt worden. Steek je graag je handen uit de mouwen om samen met anderen het gebouw schoon te houden?

Coördinator Schoonmaak

Deze coördinator heeft verantwoordelijkheidsgevoel, ?helpt mee met het schoonmaken en stuurt het schoonmaakteam aan.

Beheerder (Vergoeding in overleg)

De beheerder coordineert de activiteiten die niet door Pitstop worden georganiseerd. (Bruiloften, recepties, tienerfeesten, etc.). Ons huidige beheerder is Gerard Venhuizen. Jouw werkzaamheden zullen ondersteunend zijn.