Vacatures op een rij

We zoeken altijd enthousiaste medewerk(st)ers, jong en oud die op vrijwillige basis Pitstop ondersteunen in het bereiken van jongeren. Hier vindt je de meeste openstaande vacatures voor vrijwilligers. Wil je wat doen, maar kun je nog niet goed een keus maken, neem contact met ons op, dan zoeken we samen iets dat bij jou past!
Voor informatie en aanmelden kun je terecht bij onze jongerenwerker Peter (peter@pitstop.nl) of ons bestuurslid Martien (martien@pitstop.nl).

Algemeen bestuurslid - Urgent!

We zoeken dringend een extra bestuurslid! Iemand die zich, op de achtergrond, wil inzetten voor Pitstop. Je werkt samen met de andere 2 bestuursleden.
Als bestuurslid ondersteunt je de ambitie en doelstellingen van Pitstop.
  • Je wil medeverantwoordelijk zijn voor de gang van zaken in het jongerencentrum;
  • je zorgt voor een goede positionering van het jongerencentrum bij externe partijen (gemeente, provincie, kerken, YfC, andere jongerencentra etc.);
  • je werkt samen als bestuur, met het managementteam en de jongerenwerkers van Pitstop de hoofdlijnen van de plannen uit;
  • Neem voor meer informatie en interesse contact op!

Medewerker Chillcafé

Het Chillcafé is op woensdagmiddag (14.00-17.00), donderdagmiddag (15.00-17.00) en vrijdagmiddag (15.00- 17.00). Je kunt meedraaien met het Meidenwerk, je inzetten als jongerenwerker of achter de bar werken.

Schoonmaker

Het gebouw wordt intensief gebruikt. Dus moet er ook goed schoongemaakt worden. Steek je graag je handen uit de mouwen om samen met anderen het gebouw schoon te houden?

Coördinator Schoonmaak

Deze coördinator heeft verantwoordelijkheidsgevoel, ?helpt mee met het schoonmaken en stuurt het schoonmaakteam aan.

Beheerder

De beheerder coordineert de activiteiten die niet door Pitstop worden georganiseerd. (Bruiloften, recepties, tienerfeesten, etc.). Ons huidige beheerder is Gerard Venhuizen. Jouw werkzaamheden zullen ondersteunend zijn. Zie de uitgebreide omschrijving

Coördinator Medewerkerszaken

Als Coördinator Medewerker zaken ben je verantwoordelijk voor alle zaken betreffende de medewerkers van het jongerencentrum. Als coördinator stuur je het team Medewerkerszaken aan.
Zie de uitgebreide omschrijving

Coördinator Accommodatie

Als coördinator Accommodatie ben je er verantwoordelijk voor dat het gebouw in goede staat blijft en ten volle benut kan worden. Er staat een team tot je beschikking om je te helpen deze taken uit te voeren.
Zie de uitgebreide omschrijving.

Medewerker Boodschappen

In het jongerencentrum worden allerlei versnaperingen aan de jongeren verkocht, schoongemaakt, koffie  gezet, etc... Als Medewerker Boodschappen zorg je er voor dat al deze dingen voldoende aanwezig zijn.
Zie de uitgebreide omschrijving