Vacature! Jongerenwerker 16-20 uur

YOUTH FOR CHRIST

Voor ons team in Eindhoven zijn we op zoek naar een jongerenwerker voor 16-20 uur.

Heb jij durf en inlevingsvermogen? Weet jij mensen te enthousiasmeren en heb jij ervaring en interesse in de omgang met jongeren? Dan ben jij degene die wij zoeken!

DE FUNCTIEAls jongerenwerker ga je in 2 domeinen aan de slag: Op straat en in de kerk.Als jongerenwerker op straat weet je in open situaties op persoonlijke wijze contact met jongeren te leggen en te onderhouden. Dit doe je samen met je collegae, vrijwilligers en stagiairs. Je helpt jongeren groeien door activiteiten op te zetten met én voor jongeren met name op het gebied van sport en spel. Je adviseert jongeren, gaat op zoek naar hulpvragen en zet deze om in actie. Je geeft jongeren begeleiding en coaching waar dit nodig is. Je hebt regelmatig contact met (netwerk)partners en weet de relatie met hen te onderhouden en uit te breiden. Je werft, enthousiasmeert en coördineert vrijwilligers voor Jongerencentrum Pitstop.

Als interkerkelijk jongerenwerker in de kerk ga je aan de slag met het organiseren van een ontmoetingsplek voor kerkelijke jeugd in Eindhoven en omstreken. Dit doe je vanuit je kennis en netwerk in de kerken en in goede relatie met jeugdleiders, jeugdouderlingen en andere betrokkenen.

Je zoekt de samenwerking op om de kerk te dienen met jouw talenten en maakt jongeren enthousiast om zelf een rol op te pakken in het organiseren van activiteiten zoals; een maandelijkse event, een interkerkelijk jeugdkamp, Youth Alpha of andere activiteiten.

JOUW PROFIELJe bent door wie je bent, je relevante HBO opleiding en relevante werkervaring in staat om professioneel jongerenwerk op te zetten en uit te voeren. Je hebt een sterke affiniteit met jongeren, ziet je werk als een roeping en ook jongeren met probleemgedrag schrikken jou niet af. Je kan methodisch werken met jongeren op straat en in de kerk en weet op creatieve en authentieke wijze deze jongeren aan je te binden.Je werkt graag zelfstandig, maar bent ook een uitstekende teamplayer in je samenwerking met teamleden, buurtbewoners en netwerkpartners. Als netwerker maak je het werk van Jongerencentrum Pitstop zichtbaar in het kerkelijke spectrum van Eindhoven e.o. Je bent enthousiast voor je werk, maar je weet ook taken af te ronden waaraan je begonnen bent. Hierdoor weet je jongeren en vrijwilligers te enthousiasmeren, richting te geven en hen de mogelijkheid te geven zichzelf te ontplooien. Vanuit een levende relatie met God wil je jongeren helpen groeien. Je onderschrijft de doelstelling van Youth for Christ en Jongerencentrum Pitstop je bent onderdeel van een geloofsgemeenschap die je helpt groeien in je geloof.

WAT BIEDEN WIJWe bieden je een uitdagende baan binnen een organisatie die zich snel ontwikkelt. Je krijgt veel kansen om te leren. Daarbij word je onderdeel van een netwerk van gedreven mensen die actief zijn in het jongerenwerk. Vakinhoudelijk word je getraind en ondersteund door YfC. Salariëring vindt plaats aan de hand van ons personeelsreglement. Je ontvangt een contract tot en met 31 december 2021, met uitzicht op verlenging.

MEER INFORMATIE OF SOLLICITEREN?Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Matheus Sales de Moura (teamleider), tel. 06 51 01 36 40.

Solliciteren via: https://werkenbij.yfc.nl/vacature-jongerenwerker-eindhoven-yfc-pitstop/ 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top