gedurfd, gedreven en hoopvol

Onze medewerkers

Jongerencentrum Pitstop drijft op de passie en inzet van mensen. Vrijwilligers en stagiaires zijn onmisbaar binnen de uitvoering van het jongerenwerk van Jongerencentrum Pitstop. Samen met hen vormen de betaalde medewerkers (professionals) het complete team. Zij zijn het aanspreekpunt en stellen zich graag aan je voor:

Matheus
Sales de Moura

Teamleider
In verschillende steden werkte hij al eerder als (coördinerend) jongerenwerker -en coach. Hij is podiumartiest en kent de straatcultuur van binnenuit. Matheus is zeer sterk in talentontwikkeling van kwetsbare jongeren en outreachend werk. Binnen het team werkt hij aansturend, relationeel, methodisch en resultaatgericht.

Valesca
Boschmans

Jongerenwerkster | Meidenwerkster
Een berg aan levenservaring en intrinsieke motivatie om de medemens te dienen, kenmerkt Valesca als professional. Haar benaderbaarheid en verantwoordelijkheidsgevoel maakt dat jongeren zich veilig en gezien voelen. Ze is flexibel, gedurfd en gedreven om (kwetsbare) jongeren te helpen groeien en ontwikkelen.

Gino
Henkel

Jongerenwerker
Met zijn roots in de culturele wereld heeft hij enorm veel ervaring opgedaan in het organiseren van activiteiten en evenementen. Gino is een ijzersterke netwerker en regelneef. Hij staat dichtbij de leefwereld van jongeren zowel online als offline en begeleidt jongeren op een rustige en natuurlijke wijze van A naar Beter.
Scroll naar top