GRATIS trainingen!

Kenniscentrum jeugd- en jongerenwerk Pitstop

Bij Pitstop vinden we dat alle jongeren het waard zijn om onze tijd en energie in te steken. We gunnen hen positieve rolmodellen in hun leven. Rolmodellen die gedreven zijn door passie en daarnaast de benodigde kennis en expertise in het werken met jongeren hebben. Daarom investeert Pitstop in de deskundigheidsbevordering van jeugdleiders door het aanbieden van trainingen.

Gratis training

Voor alle jeugdleiders die zich willen ontwikkelen in het contact met jongeren en/of zich willen verdiepen in jongerenwerk, biedt Pitstop trainingen aan die hierop aansluiten. Denk daarbij aan bijvoorbeeld thema’s als:

  • Jongeren en eenzaamheid
  • Agressietraining/omgang met weerstand
  • Jongerenparticipatie
  • Relationeel Jongerenwerk
  • Groepsdynamica
  • Gesprekstechnieken

Hiermee geeft Pitstop graag iets terug aan kerken die het jongerenwerk van Pitstop Eindhoven al jaren mede mogelijk hebben gemaakt. De avonden worden daarom gratis aangeboden aan de deelnemers.

Gratis Super-Man jongensmethodiek bij je aanmelding

Meld je snel aan! De eerste 15 aanmeldingen krijgen een Super-Man jongensmethodiek werkmap cadeau t.w.v. €300,-. De methodiek helpt jongerenwerkers en vrijwilligers om, gedreven door Gods liefde, invulling te geven aan het werken met jongens in de buurt.

Aanmelden voor de komende training kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-training-pitstop-relationeel-jongerenwerk-84734638585

Neem bij vragen contact op via onderstaand telefoonnummer of mailadres.

Matheus Sales de Moura
Teamleider Stichting Pitstop Eindhoven
06 5101 3640
matheus[@]pitstop.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven